Rengöring

Det första steget är rengörings- ritualen. Rengöringsprodukterna från Anesi tar skonsamt bort makeup, damm och gör rent tilltäppta porer så att efterföljande vård kan verka bättre. Två steg, morgon och kväll är nödvändigt för att få fram den allra vackraste hud. Anesi går med sina rengöringsprodukter ett steg längre; rengöringprodukter som inte bara rengör utan också behandlar och vårdar huden. Det finns rengöringsprodukter anpassade för alla hudtyper och behov.

Peelingar

Steget efter rengöring är exfoliering ett enastående sätt att avlägsna orenheter på djupet så att efterföljande produkter kan penetrera bättre. Olika hudtyper har behov av olika typer av exfoliering, därför har Anesi utvecklat både mekaniska peelingar med microgranulater samt enzympeelingar för en skonsammare exfoliering.
Uplev en förnyad hud som är slätare, mjukare och mer vital.

Vårdande cremer

Sönhetsvård förknippas ofta med härliga cremer med undebara texturer som återfuktar och vårdar huden vid första applicering. Ingredienserna är högkvalitativa och formulan högteknologisk. Detta är precis vad Anesi erbjuder med sin hudvård; ett stort urval av produkter så att alla hudtyper kan åtnjuta Anesis hudvårdsprodukter. Hemligheten bakom Anesis fina resultat ligger i de skråddarsydda hudvårdsprogram som erbjuds till kunderna. Den höga kvaliten tillsammans med eleganta och stilrena förpackningar gör Anesi till ett perfekt hudvårdsmärke.

Serum

Ta fördel av återfuktande, närande, återuppbyggade, revitaliserande, renande, anti-agieng och lungnande egenskaper som Anesi serum har. Anesis högeffektiva serum med snabbt absorberande formulas skapar förutsättningar för en perfekt hud.

Intensiva behandlande produkter uppfyller varje huds behov.

Ansiktsmasker

Så mycket mer än bara en kosmetisk produkt.. Masker erbjuder omedelbara resultat samtidigt som de ger tillfälle till vila och avkoppling. 10 minuter räcker för ett enastående resultat som är lika överraskande och otroligt vid varje användning.

Upptäck den vitalitet, avkoppling och mjukhet som Anesi kan erbjuda med sina masker.