Medicinsk fotvård

För Dig som har speciella problem med fötterna har jag medicinsk fotvård. Problemen kan tex bestå av:

Förhårdnader
Liktornar
Nageltrång
Fotvårtor
Fotsvamp
Problem pga av nedsjunkna fotvalv

Medicinsk fotvård rekommendas även till diabetiker, reumatiker samt alla med dålig blodcirkulation i sina fötter. Idrottare och butikspersonal är exempel på yrksgrupper som kan behöva extra omvårdnad av sina fötter.

Prisinfo: se prislista

Pedikyr

Pedikyr betyder fotvård och innebär det här:

1. Först får dina fötter ett skönt och uppmjukande fotbad
2. Därefter klipps tånaglarna och vi rensar runt och under naglarna.
3. Förhårdnader slipas ner, nageltrång avhjälps och liktornar tas bort.
4. Massage som ökar blodcirkulationen och gör fötterna mjuka.

Vill du att jag lackar dina tånaglar så gör vi gärna det!

Prisinfo: se prislista

Klassisk massage

Klassiska massagebehandlingar frigör din muskulatur från spänningar och värk.
Massage verkar cirkulations- ökande och förebygger stress och belastningsskador. Behandlingen är även djupt avkopplande genom att beröringen stimulerar produktionen av det så kallade ”lugn-och-ro-hormonet” oxytocin, i kroppen. Att regelbundet gå på massage är att investera i sig själv.

Din prestations- förmåga ökar och du mår bara så bra!

Prisinfo: se prislista

Massage Classic – helkropp

Min mest bokade massagebehandling, rekommenderas till alla och alltid till nya kunder. Här masseras hela kroppen med klassisk massage. Behandlingen inleds med effektiv ryggmassage och partiell värme med vetekudde på ex. axlar medan benen masseraras. En skön cirkulations-ökande gel på nacken innan du vänder dig och får massage av framsidan. Avslutningsvis några minuters relax med magnetmask över dina ögon. Efter denna behandling känner du dig mjuk i musklerna och härligt avslappnad.

Massage Classic– del av kropp
Här masseras rygg, nacke, alternativt ben med klassisk massage.
Speciellt anpassat för dig som känner av att du har problemområden där. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationsökande gel och någon minuts relax.

Prisinfo: se prislista

Vaxning

Prova att vaxa benen istället för raka!
Huden blir mjuk och hårfri i ca 6-8 veckor. Efter upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare. Detta är individuellt från person till person. Hårstråna ska vara minst 5 mm för att vaxet ska fästa ordentligt.
Jag utför benvaxning, armvaxning, bikinivax, brasilianskvax, rygg & bröstvax, vaxning överläpp, hakar.

Prisinfo: se prislista

Ansiktsbehandling

En komplett ansiktsbehandling som passar alla hudtyper. Inkl. rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, brynplockning, massage och ansiktsmask.

Hudanalys
Fastställer problem som känslighet, benägenhet till orenheter och inflammationer.

Rengöring
Peelar bort döda hudceller, kalkavlagringar och annat som sitter fast och täpper till pormynningarna.

Ångar
Genom ånga öppnas porerna.

Porrengöring
Uttömning av djupa och ytliga orenheter.

Massage
Här behandlas huden med det den saknar och behöver. T ex näring, fukt eller bakteriedödande preparat.

Mask
Stänger igen porerna och lugnar ned huden.

Prisinfo: se prislista

Kosmetisk tatuering - Permanent makeup

Kosmetisk tatuering är den perfekta behandlingen för dig som sportar eller har ett aktivt friluftsliv. Du vill se pigg och fräsch ut men har kanske inte tid att lägga en makeup.
Kosmetisk tatuering passar naturligtvis också jättebra för dig som har problem med håravfall (alopecia) eller är allergisk mot kosmetika.

Tatuera dina ögonbryn när de är för ljusa eller icke existerande de är missformade exempelvis efter ärr de har en linje som behöver omformas eller markeras.

Tatuera eyeliner när du är allergisk för vanlig makeup dina ögon tåras och rinner ofta du har svårighet att få en vanlig makeup att sitta bra.

Tatuera lipliner när din mun har en svag linje som behöver förstärkas din mun har en oregelbunden kontur din mun behöver förstoras eller förminskas din mun har bleka läppar som behöver förstärkas.

Prisinfo: se prislista

Händer

Jag tycker att Dina händer är en precis lika viktig del av Dig som tex Ditt ansikte. Därför är det självklart för mig att de ska tas om hand av en utbildad terapeut i ett privat behandlingsrum med professionell utrustning för att ge Dina händer och Dig bästa tänkbara omsorg.

Oavsett om Du vill få hjälp med att få ordning på Dina naglar, alltid behöver vackra välskötta händer i arbetet, ska vara extra fin till ett speciellt tillfälle eller bara vill unna dig lite extra ompyssling kommer Du garanterat att finna något i mitt behandlingsmeny. Ibland kan man känna att man behöver det där lilla extra för både naglar, händer och själ. Då är det Spa-manikyren som är det självklara valet, min lyxbehandling!

Prisinfo: se prislista

Manikyr

Manikyr betyder handvård och meningen är att:
• Stimulera tillväxten av nageln.
• Skydda nageln mot skador.
• Nagelbandet mjukas upp så att det ej fastnar på nageln.
• Forma nageln rätt så att den får stöd och ej går av.

Prisinfo: se prislista